Meliku u rikthye sërish në Për’puthen, pas largimit që bëri shumë bujë në program. Ai ka pasur disa njohje, të cilat janë pasuar me shumë debate.

Pavarësisht se ka kaluar kohë ish-konkurrenti i qëndron sërish të njëjtit mendim rreth akuzave që ka hedhur për vajzat.

Në program Meliku u ndie më i afërt me Lauretën dhe u deklarua për të. Pas shumë debateve ai tërhoqi deklarimin dhe e konsideron fallco ndjenjat që ka ajo pasur.

“Unë Lauretën e njoh më shumë por në studio binte në kontrast me gjërat që thoshte dhe bënte. Ishte komplet fallco me ndjenjat që ka pasur për mua”, tha Meliku.

Ai deklaroi se prej pak kohësh është në një lidhje me një vajzë nga Vlora dhe çdo gjë po shkon shumë mirë.

Top Channel