Njerëzit kreativë, sipas një studimi të fundit të publikuar në “Journal of Aging and Health”, jetojnë më gjatë.

Gjithashtu ndërsa vitet kalojnë, vitet kalojnë , njohuritë shtohen dhe ne bëhemi akoma edhe më krijues.

I njëjti studim, thekson se njerëzit kreativë shpesh i përgjigjen stresit si një sfidë për t’u kapërcyer, duke mos e kthyer në një pengesë gjatë jetës.

Bright Side publikon një sërë fotografish të njerëzve kreativë që duket se jetojnë në vitin 2050 me zgjidhjet e tyre të përditshme.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel