Nga komentator në DJ, Taulanti nga Vlora tregoi për “Shqipëria Live” arritjet e tij pavarësisht se është i verbër.

Taulanti tregoi se njerëzit mund të kishin dyshuar në aftësitë e tij si Dj por përderisa ka punë këtë sezon nuk e ka menduar.

Ai tregon se ka krijuar klientelën e tij dhe ata kanë krijuar besimin.

Taulanti është babai i tre fëmijëve, një vajze dhe dy djemve të cilët po ndjekin rrugën e artit.
Vajza e tij ka fituar vendin e parë në Shqipëri për “Këngën Popullore Ndër Breza”, ndërsa djali i madh ka po të njëjtin pasion me të.

Ai tregoi se e lë shpesh djalin të punojë në praninë e tij, ndërsa për djalin tjetër është akoma herët.

Ky është një rast motivues, duke treguar se çdokush mund t’ia dali pavarësisht kufizimeve në jetë.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel