Kjo puntatë e Për’puthen solli shumë surpriza për konkurentët nga nënat e tyre.

Një ndër më të veçantat ishte surpriza që nëna e sëmurë i bëri Bledit.

Ajo tregoi se nuk e kishte të lehtë largimin e Bledit nga shtëpia, pasi ka merak për të.

Pas videos së mamasë së tij Bledi shpërtheu në lot por kjo video preku edhe konkurentët e tjerë.

Lidhja që ka me mamanë është shumë e fortë dhe Bledi e ka treguar në bisedimet që janë bërë në studio.

Surprizë nuk mori vetëm Bledi por edhe konkurentët e tjerë të cilat sollën shumë emocione në studio.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel