Të ftuarit specialë në Big Brother VIP kanë sjellë një atmosferë të paparë një natë më parë.

Mes humorit dhe batutave tipike të disa prej aktorëve të humorit shqiptar, nuk kanë munguar të qeshurat.

Ndërsa minutat po iknin, të ftuarit specialë duhet të largoheshin nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.

Ermal Mamaqi po tregonte një prej historive me Ilirin, ndërsa përmendi bashkëshorten e tij Amin.

Por Beniada ka jetuar në Itali nuk e dinte se kush ishte Amarda Toska dhe e pyet se kush është.

Ermali: Mora makinën e Amit se e imja ishte be prishur.

Beniada: Kush është Ami?

Ed Manushi: Shpjegoja se këta nuk i njohin.

Ermali: Ami është babi im, gruaja ime është.

Beniada: Po pse se prune nusen por e le në shtëpi?

Ermali: Po jo do merrnim nusen, mamin…

Top Channel