Takimi i parë i Lauretës shkoi shumë mirë, ndërsa Bledi u tregua një gentleman i vërtetë dhe e bëri të ndihej mirë!

Por, nuk mbaron me kaq! Bledi i bëri edhe një dhuratë të veçantë që e emocionoi tepër Lauretën. Një orë me foto nga Strugë, një vend ku Laureta gjen qetësinë!

Bledi: Meqë më ka fol shumë për Strugën se ka qenë edhe vet, unë i kam sjellë diçka shumë të bukur nga vendi im! Më ke thënë që ke kaluar shumë mirë edhe je qetësuar!

Laureta: Faleminderit, kjo ka një kuptim shumë të veçantë për mua! Unë njerëzit e Strugës dhe rrugët e Strugës i shoh si qetësi të shpirtit, ndërsa kjo ora ndoshta ka këtë titullin tim të ri, apo kapitullin tim të ri, me kohën!

FOTO GALERI
2/18

Top Channel