Mbrëmjen e sotme Monika ka folur me Tanin për Ilirin.

Aktorja është shprehur se ka pasur shumë respekt për Ilirin dhe se nuk i ka bërë asnjë padrejtësi atij.

“Unë si kam bërë asnjë padrejtësi Ilirit,kisha shumë respekt për të dhe kemi bërë shumë muhabete sëbashku”,tha Monika.

Top Channel