Spektakli i djeshëm për të parën herë kishte rezervuar dy eleminime.

Xheisara dhe Dagz ishin banorët që ndërprenë përfundimisht lojën në shtëpinë më të famshme.

Largimi i Arbrit la tepër dhimbje dhe nervozizëm tek partnerja e tij Einxhel.

E përlotur ajo ka nisur të përgatisë valixhet e Dagz, duke mos mundur të mbledhë dot veten.

Në inat e sipër për ngjarjen e ndodhur Einxhel ka shpërthyer edhe ndaj Monikës.

“Të lutem, nuk dua të dëgjoj asgjë. Nuk dua asnjë koment”,- tha ajo.

Banorët u përpoqën ta ngushëllonin dhe t’i shprehnin se në një lojë të tillë eleminimet janë të pashmangshme.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel