Debati mes Eltonit dhe Ilirit për një audicion të ndodhur 11 vite më parë vijon të diskutohet në Big Brother VIP.

Në spektaklin e mbrëmjes së sotme, Iliri tha se Eltoni mund të jetë një djalë me karakter të fortë, por tregoi dobësi me këtë bisedë. Ndërsa Eltoni

Iliri: Unë mendoj seriozisht që je cun me karakter, por besoj se ke treguar dobësi të paparë. Ti sot pas 11 viteve nuk mund të bësh utopi se mund të thuash ndejta deri në fund, mund të shpikësh e të bësh film hollivudian.

Elton: E kam mësuar historinë me një libër dhe po ta them. Nuk jam shpikës unë o Ilir.

Iliri: Ti çdo ditë thua një teori të re. Jo po kam ndejtur 3 orë, kam ndejtur në rresht të parë.

Elton: Po ashtu është. Nëse në 10 detaje, të përkojnë 9 e vetëm 1 që kemi qenë bashkë nuk të përkon.

FOTO GALERI
2/13

Top Channel