Një gjest i bërë nga Xheisara duket se ka irrituar Arbrin.

Prekjet e shpeshta të saj gjatë komunikimeve kanë nervozuar Arbrin.

Ai i acaruar i ka kërkuar asaj të ndërpresë këto

‘’Unë jam i dashuruar dhe jam serioz në atë që ndjej. Unë në formë shoqërore ia kërkova Xheisarës të mos e bëjë më atë veprim. Është mirë që të ndahen gjërat që në fillim’’,- tha ai.

‘’Unë e kam timen atë formë, e bëj shpesh me njerëzit që rri shumicën e kohës. Nuk të kam prekur me qëllim. Respekti për partneren tregohet në forma të tjera’’,- tha nga ana tjetër këngëtarja.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel