Pavarësisht se bashkëjetojnë, jo të gjithë banorët kanë dëshirë të krijojnë koefidenca me njëri-tjetrin.

Ka qenë Arbri i cili është shprehur i shqetësuar për komunikimin e Xheisarës, gjatë të cilën nuk mungojnë as kontaktet fizike.

“Jam i dashuruar dhe siç kam hyrë ashtu edhe do të dal. Prekjet e saj i kam bezdi, erdhi një moment që ia sqarova”,- tha ai.

Të njëjtën gjë e pranoi edhe Tani i cili shtoi:

Edhe me mua e bën atë gjë por ngaqë e njoh nuk i them dot.

Top Channel