Opinionisti Arbër Hajdari ka komentuar vendimin e Donaldit në lidhje me nominimin.

Nuk donte të merrte shumë përgjegjësi duke thënë që është dhe vendimin i banorëve”,u shpreh Arbri.

Top Channel