Në një bisedë me Arjolën dhe Arbrin,Monika ka thënë se brenda shtëpisë banorët kanë lënduar vetëm për lojë.

Në këtë format unë kam parë njerëz që lëndojnë,njerëz që nuk dinë ti vënë fre gojës vetëm për hir të lojës,nuk është aspak e bukur të ulëritet orë e minutë”,u shpreh Monika e shqetësuar.

Top Channel