Spektaklin e sotëm Iliri dhe Meridiani kanë risjellur emisionin Fiks Fare.

Teksa ata po prezantonin emisionin,atyre ju bashkuan prezantuesit e vërtetë,Dori dhe Dejvi duke i surprizuar banorët.

Top Channel