Zgjedhja e Donaldit për të çuar Meridianin në nominim ka shkaktuar pakënaqësi tek ky i fundit.

Edhe speaktklin e sotëm u diskutua kjo gjë ku Meridiani u shpreh se nuk e kishte tek zgjedhja por tek arsyeja që e tha.

Unë nuk e kisha tek zgjedhja që bëri Donaldi por tek arsyeja që e tha.Unë pres këtu brenda nga një njeri që thot jam ndjerë shumë i afërt me ty,jam hapur me ty,unë nga këto njerëz që më quajnë shumë të afërt pres tmë vendosin në pah ndonjë të metë që unë kam që unë ta korrigjoj rrugës dhe nuk pres tmë thonë për zemrën e mirë se këtë ta thonë të gjithë”,u shpreh Meridiani.

Top Channel