Një tjetër parashutë ka shëtitur mbi shtëpinë më të ndjekur në Shqipëri.

Pas Ilirit, surpriza ishte rezervuar edhe për Arjolën.

E lumturuar për mesazhin e sapo marrë, Arjola nuk nguroi të shprehte gëzimin dhe entuziasmin.

Pas kësaj surprize të bukur, banorët uruan Arjolën për mbështetjen e sapo marrë.

 

Top Channel