Prova e kësaj jave do të ekzekutohet në Live Show.

Ata duhet të shkojnë në dhomën e rrëfimit me rradhë dhe të thonë secili prej tyre nga një titull kënge që ata duan të këndojnë në karaoke.

Prova konsiston që ta këndojnë këngën pa e ndërprerë pavarësisht situatave që do ti vihen përpara për ti sprovuar gjatë Live Show.

Do ta vendosë “Vëllai i Madh” se cili prej tyre do të ekzekutojë provën.

Top Channel