Mbas vërshimit të të dhënave personale nuk ka ende persona të dyshuar dhe as institucione që duhet të mbajnë përgjegjësi dhe ti garantonin ato, por SPAK nuk mund të përfshihet në këtë hetim.

 

Arben Kraja: Nëse do të ketë përfshirje të subjekteve që janë në kompetencën tonë patjetër që do të përfshihemi.

Por  kur vjen fjala tek SPAK nuk mund të anashkalohen peshqit e mëdhenj.

“Nuk ka koncept peshk të madh për SPAK”, tha Kraja.

Por  deri më tani duket se SPAK është kthyer në sportelin e bizneseve që ankohen për tenderat.

Arben Kraja: Për tenderat po hetojmë dhe vlerësojmë çdo pretendim, ju e dini që kemi çështje të ndryshme ndërkohë qëe kushdo që shkel prokurorimet publike do dalë para ligjit.

Top Channel