Me rastin e Krishtlindjeve banorët kanë bërë disa dhurata për njëri-tjetrin.

Mbasditen e sotme ata i ndanë ato dhurata dhe ishte rradha e Dj Dagz për të lexuar letrën që i kishte shkruar banori që i bëri dhuratën.

Dhurata ishte nga Beniada ku dhe ndau një përqafim të ngrohtë me të.

Top Channel