Pajtimi dhe Arbri janë të eleminuarit e natës së sotme.

Dyshja ka sjellë energji shumë pozitive që nga momenti i hyrjes në shtëpi por kjo eksperiencë përfundon këtu për ta.

Mes lotësh ata janë përshëndetur me banorët të cilët e vuajtën jo pak eleminimin e tyre.

Kujtojmë se dy të rinjtë kanë konkuruar si një lojtar i vetëm.

Top Channel