Mbrëmjen e djeshme ka nisur një debat mes Sarës dhe Antonelës.

Debati filloj me Pm ku Antonela e akuzoj atë se po e përdor Sarën për followersa e më pas vazhdoj me Sarën ku Antonela u shpreh se blogerja e kishte pyetur atë në lidhje me FanPage që mund tjen hapur për të në rrjetin social “Instagram” por ajo e mohoj këtë gjë.

Pjesë nga debati:

Sarah: Ti vetëm lajme ka ardhur që të bësh,asgjë tjetër.Kjo është loja jote.Unë i di shumë mirë gjërat që them se këtu kemi kamera kështuqë vazhdo lojën tënde.Ke që qëpare që po përmend emrin tim dhe Pm.

Antonela: Për mua lidhja juaj është e tepërt,është bërë bajat,unë do të jap gjitmonë mendimin tim.

Sarah: Lidhja ime me Pm nuk të hyn fare në punë ty dhe asnjërit nga banorët.

Antonela: Unë s’kam nevojë të krijoj një lidhje me dikë këtu brenda që të më shpëtoj dikush.

Sarah : Të gjithë këtu kanë nevojë të shpetohen nga dikush.As nuk nuk kisha nevojë të shkoja në Për’puthen.Ma kanë bërë 2 herë ofertën të jem pjesë e Për’puthen dhe nuk kam pranuar pasi nuk më është dukur një emision për nivelin tim.Jam bërë e famshme nga Instagrami im dhe prandaj jam sot këtu nga ai Instagram dhe jo nga ai Reality Show duke ndenjur në karrige.

Antonela :Unë jam shumë krenare për rrugëtimin tim dhe jam shumë e lumtur që njihem nga një program i “Top Channel”.

Top Channel