Opinionistja Sonila Meço ka dhënë mendimin e saj në lidhje me debatin e ashpër mes dy vajzave të shtëpisë së ‘Big Brother’, Antonelës dhe Arjolës.

Meço thotë se Arjola ka instinktin e një nëne dhe këtë ndjesi do ta ushtrojë në ambientet e shtëpisë dhe e cilëson aktoren si ‘mama bear’.

Ndërsa, për Antonelën thotë se do territorin e saj dhe është mësuar me debate të nxehta, me reality show-t!

Sonila Meço: Brenda këtij debati nisi nga një histori dhe në një tjetër akoma s’kam kuptuar kush është boshti i vërtetë. Flisni të dyja gegënisht dhe më vjen keq që e dëgjoj për debatet të këtij lloji. Arjola është nënë e tre fëmijëve, kush është mëmë ka ndjesi që në ambiente të tilla ta ushtrojë, është mama bear, është ‘nona’ Arjola. Antonela nuk është nënë por do territorin dhe ka betejë territori, nona është Arjola se i vjen instriktive, ndërsa Arjola është mësuar me debate të nxehtë, me reality shoe. Për ça jeni gri me njona tjetrën akoma se kam kuptuar!ë

FOTO GALERI
1/17

Top Channel