Plazh në ditën e fundit të tetorit/ Vlorë, temperaturat e larta tërheqin ende pushues

31/10/2021 21:00

Rrezet e diellit në ditën e  fundit të muajit tetor tërhoqën këtë të diel qytetarë të shumtë në Vlorë. 

Temperaturat  e larta për vjeshtën kanë bërë që plazhit t’i kthehen vizitorët ditorë.

Në Vlorë nuk ka vetëm turistë të huaj që vijnë nga vende më të ftohta, por në ujërat e jonit janë zhytur sot edhe vendas.

këto janë ndoshta  plazhistët e fundit pasi në fillim të javës priten shtrëngata shiu dhe erë.

Top Channel