Mëngjesi nuk ka nisur dhe aq ëmbël për banorët tanë.

Ka qenë Iliri ai që është ngritur nga gjumi me ankesa kundrejt Palomës pasi kjo e fundit nuk e lejon të fle gjatë natës për shkak të pëshpërimave të egzagjëruara.
“Dua të fle dhe ti nuk më lë, nuk kam ardhur të dëgjoj pëshpërimat e tua. Është e disata herë që i bie komodinës për t’ju dhënë sinjal që të pushoni”,- tha Iliri.
Nga ana tjetër Paloma këmbënguli se arsyeja e bisedave të natës nuk është ajo, por Monika.
Debati mes tyre vazhdoi derisa Paloma u përlot nga akuzat dhe gjuha e përdorur nga Iliri

Top Channel