Një natë më parë, Monika dhe Fifi vendosën që të provokojnë banorët e tjerë duke u stisur disa debate mes njëra-tjetrës.

Plani i tyre nisi zyrtarisht gjatë provës javore kur të dyja nisën të konfliktoheshin për shkak të pastërtisë në shtëpi. Debati agravoi edhe në ofendime përsonale ndaj njëra-tjetrës.
Banorët e pranishëm shprehën menjëherë shqetësimin për situatëne krijuar dhe tentuan me çdo mënyrë që të sqaronin mosmarrëveshjet mes tyre.
“Unë mendoj që u bë më e madhe se sa duhet. Është më e vogël, mendoj që s’duhet t’i japësh shkak. Mos i kthe përgjigje”,- i tha Donaldi-Monikës.

 

Top Channel