Mbrëmja e djeshme krijoi një kthesë të rëndësishme në marrëdhënien mes Fifit dhe Granitit.

Ish-futbollisti i deklaroi Fifit se raporti i tyre nuk mund të kalojë në një nivel më shumë sesa miqësorë.
Kjo gjë u zgjat shumë, unë të dua shumë si person por vetëm si motër”, – tha Graniti.
Kjo gjë duket se e ka trishtuar tepër këngëtaren e cila është shorehur e lënduar për veprimin e Granitit.
Ajo i ka treguar Monikës se situata të tilla e bëjnë tepër ankthioze pasi e bëjnë të ndihet e përdorur.
Më kap ankthi kur njerëzit luajnë me mua. Gjithmonë kështu më ka ndodhur, që e vogël, në çdo aspekt“,- tha Fifi.
Ajo shtoi se duke filluar që nga dita e sotme marrëdhënia e saj me Granitin do të ftohet ndërsa tregoi se dilema e rradhës është nëse do ta shkëpusë apo jo komunikimin me të.

Top Channel