OSHEE ka njoftuar se gjatë ditës së nesërme do të stakohet energjia në 4 fshatra të Tiranës, për shkak të punimeve në NST Mëzez.

Për shkak të punimeve për vendosjen e transformatorit të ri në NST Mëzez, nesër 20 tetor gjatë intervalit kohor 10:00-12:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

Kashar, Yrshek, Kus dhe Allgjatë”, njofton OSHEE.

Top Channel