Më thuaj një dëshirë/ Shoqja surprizon Geraldin, preket e ëma: Ndonjëherë nuk kam të ha asnjë kokërr domate!

11/09/2021 20:46

Ndonjëherë, janë fëmijët ata që i kuptojnë dhe i vuajnë gjërat më shumë.

Ilaria zgjodhi që të ndante me emisionin “Më thuaj një dëshirë” një nga dëshirat e saj më të mëdha për shokun e saj Geraldin.

Geraldi jeton me nënën e divorcuar, e cila pas ndarjes nga bashkëshorti e ka shumë të vështirë të sigurojë jetesën. Veç kësaj Geraldi vuan nga një sëmundje në veshka, por nuk ka mundësi ekonomike të bëjë një vizitë në Tiranë.

Falë, Ilarias ai ka ardhur në Tiranë por nuk e di se çfarë surprize e pret nga emisioni “Më thuaj një dëshirë”. Ai ka shkuar në zyrat e Top Channel, ku bashkë me të ëmën kanë rrëfyer vështirësitë e jetës dhe sesi ata të dy arrijnë të mbijetojnë.

Për të parë historinë e plotë ndiqni linkun e mëposhtëm:

Top Channel