Ekspozohen makinat Retro/ Koleksionistë nga Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut bëhen bashkë në Pogradec

03/07/2021 15:52

60 mjete historike, pjesë e Koleksionit Retro kanë zbritur në qytetin e Pogradecit.

Në këtë fundjavë verore, të apasionuarit pas makinave apo motorrave që nuk shihen rëndom në rrugë, kanë mbushur qendrën e qytetit liqenor, duke e bërë të veçantë atmosferën.

Përveç koleksionistëve vendas nuk kanë munguar as ata nga Maqedonia e Veriut .

Top Channel