Për këngë e valle në Lushnje/ Zhvillohet festivali folklorik me pjesëmarrës nga të gjitha trevat

25/06/2021 12:28

Në Lushnje po zhvillohet festivali folklorik tipologjik i valles burimore popullore.

Ky është edicioni i 11-të dhe u çel me interpretimet e grupit të Devolit, Elbasanit, Lezhës, Tiranës, Kukësit dhe Kavajës.

Ne natën e dytë do te marrin pjesë Grupi i Kolonjës, grupi i qarkut Fier, shoqata Shen Kozmai Finiq, Qarku Berat, Dibër, etj.

Top Channel