Video/ Pamjet si grabitet një “shtëpi bari” në Britani

13/06/2021 05:05

‘Shtëpitë e barit’ janë kthyer në një problem serioz në Britaninë e Madhe. Daily Mail ka publikuar pamjet ku një bandë shkon për të vjedhur sasi të konsiderueshme kanabisi.

Banda e përbërë prej 10 persona udhëtoi me disa makina që nga Londra për të vjedhur një sasi të madhe kanabisi në një banesë në Forest Fields, Nottingham.

Agresorët thyen derën e shtëpisë dhe qëlluan disa herë me thikë persnonin që gjetën brenda. Ata më pas tentuan të largoheshin, por u arrestuan një nga një nga policia.

Top Channel