Gjon Muharremaj vjen në Tiranë/ Shqiptari që fitoi vendin e tretë në “Eurovision” për Zvicrën do të vijojë karrierën në Paris

28/05/2021 20:04

Gjon Muharremaj apo i njohur me emrin e artit si Gjon’s Tears sapo ka mbërritur në Tiranë.

Pas suksesit në Eurovision, ku ai përfaqësoi Zvicrën me Tout l’Universe dhe fitoi çmimin e tretë, karriera e tij do të vijojë në Paris, në përgatitjen e tre albumeve të ardhshme.

Ai ndihet se ka përfaqësuar të dy kombësitë që mban dhe nuk harron të përmendë edhe fillimet e karrierës së tij, në “Albania’s Got Talent”, në Top Channel.

Top Channel