Ndërron jetë William Shakespeare, personi i dytë në botë që mori vaksinën anticovid

25/05/2021 21:00

William Shakespeare, person i dytë në botë që mori vaksinën kundër koronavirusit, ndërroi jetë në spital në moshën 81-vjeçare.

Sipas BBC, Shekspiri e mori vaksinën në Spitalin Universitar Coventry, më 8 dhjetor të vitit 2020.

Ai vdiq nga një sëmundje që nuk ka të bëjë me koronavirusin.

Fotoja e tij u shfaq në të gjitha mediat në fillim të dhjetorit, kur pas Margaret Keenan (91), e para në radhë në botë mori vaksinën “Pfizer”.

Shakespeare dikur ka punuar për Rolls Royce dhe ishte aktiv në komunitetin lokal.

Top Channel