Ekspozita e Ardian Isufit/ Shkodër, instalacione, fotografi dhe artefakte

21/05/2021 15:31

“Pasqyrat duhet të mendojnë më gjatë para se të reflektojnë” është ekspozita që është hapur në mjediset e Galerisë së Arteve, në Shkodër nga artisti, Ardian Isufi.

Një prezantim me instalacion, fotografi, artefakte dhe video të së shkuarës dhe të tashmes në Shqipëri.

Veprat e artistit janë edhe si një mundësi për reflektim dhe meditim.

Ekspozita do të qëndrojë për publikun deri më datë 12 qershor në Shkodër.

Top Channel