Gjatë shfaqjes së takimit të Aristelës dhe Princit ndodhi një ngjarje e pakëndshme.

Ndërsa Aristela po jepte mendimin e saj, Blerimi bashkë me Princin po qeshnin.

Kjo ka sjellë revoltimin e madh të vajzës e cila është prekur nga gjesti i tyre.

Pë pas djemtë janë shprehur se asgjë s’kishte të bënte me vajzën por me një koment të Mevlanit.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel