Galeria “Artkand”, në episodin e dhjetë u prezantuan 6 vepra të reja

09/05/2021 12:28

Artkand tashmë në episodin e tij të gjashtë. Emisioni më i ri i artit në Shqipëri tashmë ka krijuar traditën e fundjavës. Një galeri e re televizive tashmë më një fond të konsiderueshëm veprash në të. Interes, shkëmbime, interaktivitet dhe shitje.

Pas episodit të dhjetë Artkand do të bëjë një përmbledhje të asaj çka ka ndodhur nga ky fenonem i ri televiziv. Dhënia e kohës televizive ankandit.

Në Artkand 10 janë prezantuar të shtunën gjashtë vepra të reja.

Profesor Ksenofon Dilo, autori i njohur çeli emisionin e veprën e tij Kodrat -70×50 cm-viti 2015-2800 euro.

Një autore e përzgjedhur e para në emision, Androniqi Zengo Antoniu-Peizazh-33x42cm-viti 1938-2500 euro, ishte e radhës në program.

Një artist I ri si Etmont Balja u prezantua më skulpturën  Boksieri-Bronx-3500 euro

Në pjesën e dytë risollëm Sotir Capo- Peizazh-viti 1971-vaj në fajazit-39×21 cm, 1200 euro

Fadil Pullumbi u prezantua në program m këtë Peizazh-23×35 cm-vitet 50-teknikë mix në karton-1000 euro

Dhe e fundit, Zamfira Heta-Abstraksion-90×90 cm-viti 2020, 1000 euro

Galeria Arkand ju pret çdo të shtunë në ekranin e Top Channel në orën 14.

Top Channel