Ka përfunduar numërimi i fletëve të votimit në qarkun e Dibrës.

Pasi Partia Socialiste mbajti kryesimin në qarkun e Dibrës, Partia Demokratike kaloi në avantazh duke siguruar 27,944 vota, ndërsa Partia Socialiste 27,605 vota, një diferencë e ngushtë kjo, vetëm 339 vota më tepër për PD.

Simpatizantë të shumtë, së bashku me kandidatët fitues kanë nisur festën dhe kanë plasur fishekzjarrë për të festuar fitoren në këtë qark.

Partia Demokratike ka siguruar mandatin e tretë në Dibër, kundrejt 2 të Partisë Socialiste.

Top Channel