Kryedemokrati Lulzim Basha ka dhënë një prononcim nga selia e PD ku foli për humbje të PS.

Basha: Qendrat e votimit të para që janë numëruar janë të partisë në pushtet dhe e favorizojnë gjithmonë, thënë kjo PS ka humbur thelle kudo ku janë hapur kutitë, kemi të bëjmë me një humbje të thellë të PS.

Ky është fillimi, pas kutive ku shpresonin ti kishin bastion, ku në njësinë 10 kemi rritje, do vijë dhe ne vende të tjera. Fitoja e Aleancës do konfirmohet në gjithë vendin

Le te vazhdojë numërimi se vullneti i popullit është në kuti.

Vazhdoni numërimin në mënyrë strikte , unë jam i bindur se siç janë thyer në ato që kishin bastione do thyhen dhe ne te tjerat.

Top Channel