“Kishte një plan për eliminimin fizik të tij”- Rama publikon videon, pjesë e rrëfimit bashkëshortja e tij dhe nëna e ndjerë

23/04/2021 09:32

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video, me anë të së cilës tregon rrugëtimin e tij që prej hyrjes në politikë dhe gjer më sot.

Në video shfaqen pamjet se si është transformuar Tirana gjatë viteve që ai ishte në drejtimin e saj, ndërsa pjesë e videos ishte edhe bashkëshortja e kryeministrit Edi Rama, si dhe nëna e tij e ndjerë Aneta Rama.

MIRËMËNGJES

ishte dikur Tirana

Ditë të mbarë” shkruan Rama në tekstin bashkëshoqërues të videos.

Top Channel