Gjykata Administrative ka rrëzuar kërkesën e LSI, dhe ka konfirmuar vendimin e Komitetit të Ekspertëve.

Kështu mbetet në fuqi karantinimi dy javor për këdo që vjen nga Greqia dhe Maqedonia e Veriut.

Kujtojmë se më herët LSI dorëzoi në Gjykatë kërkesën për rrëzimin e vendimit të Komitetit.

LSI kërkoi anullimin e vendimit me pretekstin se ishte arbitrar dhe në shkelje me Kushtetutën.

Top Channel