Festivali “Ditët e Librit”/ Do të vijnë në shqip 6 libra të rëndësishëm të letërsisë europaine

21/04/2021 20:01

Nga sot fillon festivali “Ditet e Librit”. Një projekt i shtëpisë botuese Toena, që së bashku me projektin Europa Krijuese, do të sjellë në shqip gjashtë libra të rëndësishëm të letërsisë evropiane. Pjesë e projektit “Rrugëtim drejt identitetit”.

Përvec kësaj në programin e aktiviteteve do të ketë një ekspozitë të ilstratorëve të kopertinave të projektit “Rrugëtim drejt Identitetit”.

Jamarbër Hoxha, në takim mbi autizmin do të prezantojë librin me poezi “Lulëkuqja”.

Në serinë e aktiviteteve do të vijojë promovimi i botime të reja me vlera të veçanta për historiografinë e letërsisë shqipe.

Si dhe tre romane të rinj të autores italiane Giulia Besa.

Për katërmbëdhjetë ditë, Ditët e Librit, do të jenë të vendosura në Kalanë e Tiranës.

Top Channel