Përmes artit të saj, fotografja Yulia Taits nxjerr në pah hijeshinë e njerëzve me albinizëm.

Ajo ka publikuar 2 projekte kushtuar njerëzve me këtë gjendje të rrallë të lëkurës të quajtur “Porcelain Beauty” dhe “Porcelain Beauty 2”.

Portretet e Yulias theksojnë bukurinë që këto modele kanë, dhe përmes tyre, ajo ka inkurajuar shumë njerëz të ndihen mirë me lëkurën e tyre.
Bright Side publikon disa nga portretet që Yulia ka kapur me aparatin e saj.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel