“Pak Magji”, një libër ky me poezi të zhanreve të ndryshëm.

Pas të vërtetës, o njeri/
gjithë jetën kot mos u mundo!/
Ne marrin frymë nga dashuritë
dhe në fund vdesim po nga to..

Të dhëna për librin

Autor:Elena Duka Xhina
ISBN: 978-99943-0-631-2
Kolana: Autorë Shqiptarë
Gjinia: Poezi
Nr. Faqe: 144
Viti i botimit: 2020
Çmimi: 800 Lekë

Top Channel