Ish futbollisti i “Skënderbeut”dhe bashkëshortja e tij 20 vite punë me talentet e rinj në Amerikë 

27/02/2021 20:00

Olgert Dalipi është një prej futbollistëve shqiptar të talentuar dhe karriera dhe zhvillimi i tij si sportist profesionist është një histori suksesi.

Olgert Dalipi është lindur e rritur në Korçë dhe është i martuar me Ketjana Dalipin. Olgert Dalipi aktivizimin me futbollin e ka nisur që në moshë shumë të re. Në Amerikë ai vendosi ti përkushtohej profesionit të trajnerit. Olgert Dalipi ka fituar USSF Coaching Licenses.

Top Channel