Në përfundim të takimit me Erin, Mevlani ka ftuar Ledjanën për kërcim dhe kjo e fundit nuk ka hezituar të pranojë.

Të dy shijuan momentet me njëri-tjetrin, ndërsa Eri po i shihte me inat, ndërsa Antonela mori Jasminën dhe filluan të kërcënin.

Në përfundim të kërcimit, Antonela u shpreh: “Falsitet!”

Ndërsa Eri, i cili dukej tepër i zemëruar, deklaroi: “Kësaj i kam vënë vizën, e ka humbur tërësisht respektin. Doja një surprizë një vajze tjetër dhe zgjodha ta bëj nesër sepse sot kisha takimin me Ledjanën.”

FOTO GALERI
1/10

Top Channel