Nëna biologjike sheh djalin pas 10 vitesh: Nuk do t’ia marr djalin Elvirës që e rriti, vetëm nëse…

22/01/2021 13:51

Esmeralda përlotet teksa falenderon çiftin rom që rriti Eraldon dhe thekson se nuk do t’ia marrë djalin nëse familja nuk pranon

Elvira, nëna që ka rritur djalin dhe Esmeralda, nëna biologjike e Eraldos komunikojnë me njëra-tjetrën:

Esmeralda: Në radhë të parë shumë shumë faleminderit. Ma bëj hallall për cdo gjë…

Elvira: Hallal e ke! E kam rritur si fëmija im, pa merak. T’a kam mbajtur shumë mirë, më mirë se fëmijët e mi.

Esmeralda: Të më falësh që e kam lënë atje.

Esmeralda: Paske vajtur shumë në jetë. Kur të duash hajde shikoje djalin. Jo vetëm djalin, por unë do të jem si nënë për të.

Esmeraldo thotë se iku nga shtëpia para 10 vitesh dhe e la djalin te Elvira. “Kisha frikë se ndoshta nuk do ma mbanin, ku të shkoja vetëm me djalin në të ftohtë”

Por elvira thotë, se do e kishte rritur djalin dhe do e pranonte nëse Esmeralda do t’ia kërkonte.

Esmeralda: Unë nuk do ta marr djalin, ata e kanë rritur. Vetëm nëse më thonë hajde merre do e marr.

FOTO GALERI
2/8

Top Channel