Gjatë takimit të parë të tyre, Ana nuk mund të qëndronte pa provokuar djalin e ri të Për’Puthen, Andin.

Ajo e pyeti nëse i pëlqente buzët e saj, ndërsa djali nuk ra pre duke iu përgjigjur se do t’i shijonte me kalimin e kohës.

Biseda mes Anës dhe Andit:

Ana: A të pëlqejnë buzët e mia?

Andi: Të mira po duken, por edhe për t’u shiju me kalimin e kohës.

Ana: Se mos mendo se se i kam të njëjat me të gjitha të tjerat.

Ana: Pika jote më e fortë?

Andi: Besnikërinë.

Ana: Po më lë shumë hije dyshimi se si mund të jetë një njeri kaq i mirë.

 

FOTO GALERI
1/11

Top Channel