Shumë rrallë mund të keni dëgjuar për lidhjen e fortë mes një vajze e miut të saj të quajtur Disco Bacon.

Kjo dyshe e lezetshme, një vajzë dhe miu i saj i përkëdhelur. Emri i vajzës është Willow dhe emri i miut të saj të përkëdhelur është Disco Bacon.

Kjo palë ka qenë miqtë më të mirë për tre vjet tani dhe ata bëjnë gjithçka së bashku, nga festat e vallëzimit, e deri tek aventurat e reja të freskëta për të vazhduar! Kush do ta kishte menduar që një mi bëhet një shok kaq i mirë?

 

FOTO GALERI
2/10

Top Channel