‘Ju do jeni viktimat e para të Reformës në Drejtësi’ – Bushati përplaset Maznikun në Open

30/12/2020 22:13

2020 ishte një vit intensiv për zhvillimet politike dhe 2021 pritet të jetë më i ashpër në betejat politike, kjo edhe për faktin se janë zgjedhjet në 25 prill. Betejat politike të 2021 është tema e diskutimit në Open në Top Channel.

Analisti Andi Bushati sërish u shpreh kundër Reformës në Drejtësi duke e quajtur Reformën e plepave. Bushati u përball me Maznikun.

Pjesë nga debati:

Mazniku: Korrupsion ka edhe në vende të tjera si Sllovenia, Bullgaria, Rumania. Edhe aty janë të pakënaqur me korrupsionin. Janë sistemet e drejtësisë ata që e luftojnë korrupsionin. Opozita është kundër Reformës në Drejtësi.

Bushati: Do jetë ajo opozitë që këtë reformën tuaj do e përdorë kundër jush. E dini që keni bërë Reformën e Plepave. Ju do jeni viktimat e para të Reformës në Drejtësi. Mbajeni mend këtë, këtu do jemi.

Top Channel