Melisa luan kalçeto…/ I bën pyetjen e ‘vështirë’ Andit: Nëse nuk di të bësh këtë, nuk lidhem me ty

04/12/2020 18:17

PërPuthen mbrëmjen e sotme ka filluar me pjesën e dytë të takimit mes Melisës dhe Andit.

Ndryshe nga takimi me Fationin, Melisa është treguar pak me e ‘ftohtë’ në takimin me Andin duke mbajtur një distancë fizike. Biseda e dy të rinjve ishte shumë dinamike dhe të dy morën përgjigjet për atë që ishin të interesuar të njihnin tek njëri tjetri.

Pjesë nga takimi mes Andit dhe Melisës:

Melisa: Po ti Andi ça qëllimi ke në jetë?

Andi: Që të krijojë një familje. Një familje tjetër. Të re që është qëllim i jetës. Je tip familjarë ti ?

Melisa: Shumë. jam e lidhur me familjen. Shiko e di që në një të ardhme në familjen time do të jetë e madhe dhe do u dhuroj atyre atë çka fëmija ka më shumë nevojë.

Andi: Po hobi ke?

Melisa: E kam pak të çuditshëm. Hedhjet. Alpinizëm

Andi: Unë, të rri kot. Futbollin

Melisa: Kur do lozim Kalceto? Luaja gati çdo ditë kur isha e vogël.

Melisa: Di të gatuash ti? Se nuk lidhemi bashkë po nuk dite të gatuash?

Andi: Po më propozon tani?

Melisa: Nëse nuk di të gatuaj, s’bën.

Andi: Për inat… nuk di!

FOTO GALERI
3/20

Top Channel